Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان «در حال حاضر اکثر واکسن های مورد استفاده در استان موجود است اما تاریخ انقضای واکسن آسترازنکا از حدود ۱۰ روز قبل (۲۶ تیرماه) رسیده است و قابل استفاده نیست و این واکسن از سیستم جمع آوری شده است» این مطلب بخش دیگری سخنان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با خبرنگار ایسنا بود.

دکتر سعید صحبتی در مورد آخرین وضعیت کرونا در استان کرمان به ایسنا می گوید: در حال حاضر ۱۳ شهرستان استان (کرمان، زرند، کوهبنان، شهربابک، سیرجان،بردسیر، رابر، بافت، جیرفت، بم، عنبرآباد، منوجان و قلعه گنج) در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند و در شرایط حاد و بحرانی به سر می بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او از بستری بودن حدود ۵۱۱ بیمار قطعی و محتمل مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان خبر داد و عنوان کرد: تا روز گذشته (دوم مردادماه) ۲۲۸ بیمار قطعی مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند.

به گفته سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، وضعیت بستری و فوتی های استان کرمان نسبت به پیک های قبلی کرونا به دلیل ایمنی بالای مردم به علت تزریق واکسن و همچنین خفیف تر بودن سویه جدید امیکرون، بهتر است.

به اعتقاد مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، استان کرمان درگیر موج جدید کرونا شده است و هنوز نمی توان اظهارنظری در خصوص اینکه آیا به قله موج رسیده ایم یا خیر، کرد و احتمالا دو یا سه هفته سخت در پیش خواهیم داشت.

صحبتی استفاده از دوز یادآور واکسن کرونا را یکی از استراتژی های اصلی برای مقابله با کرونا و تقویت ایمنی بدن دانست و بیان کرد: همه افراد بالای ۱۸ سال که ۶ ماه از تزریق دوز قبلی آنها می گذرد باید نوبت یادآور واکسن کرونا را دریافت کنند.

به گفته او، در استان کرمان کمتر از یک هفته تزریق دوز یادآور را آغاز شده است و گفت: تا کنون ۳۰ هزار و ۷۰۰ نفر این نوبت را دریافت کرده اند و انتظار می رود که مردم استقبال بیشتری در این زمینه داشته باشند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که برای ترغیب مردم به تزریق دوز یادآور اطلاع‌رسانی لازم صورت گرفته است، اظهار کرد: دسترسی مردم به واکسن کرونا را آسان کرده ایم و تعداد مراکز واکسیناسیون در کرمان به ۱۲ مرکز رسانده ایم که دو مرکز در دو شیفت کار می کنند ضمن آنکه دو مرکز واکسیناسیون نیز در روزهای تعطیل نیز فعال هستند. 

او می افزاید: همچنین گروه های سیاری برای مراکز تجمعی مثل بیمارستان ها، دانشکده ها، ادارات، پادگان ها، سرای سالمندان و ... برای ارائه خدمات در محل، راه اندازی شده است.

طبق اعلام مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، سویه غالب در کشور و استان کرمان زیر مجموعه امیکرون BA۵ است و واکسن گریزی آن نسبت به سویه های قبلی بیشتر است لذا تاکید بر تزریق دوز یادآور می شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان این مطلب که سویه امیکرون، تمایل شدیدی به درگیری تحتانی ریه ندارد بنابراین مرگ و میر در این موج کمتر است، ادامه می دهد: در هفته گذشته، ۱۰ نفر به علت ابتلا به کرونا در استان کرمان جان خود را از دست دادند و تعداد فوت شدگان در دو روز اول هفته جاری نیز متاسفانه ۳ مورد بوده است.

«در حال حاضر اکثر واکسن های مورد استفاده در استان موجود است اما تاریخ انقضای واکسن آسترازنکا از حدود ۱۰ روز قبل (۲۶ تیرماه) رسیده است و قابل استفاده نیست و این واکسن از سیستم جمع آوری شده است» این مطلب بخش دیگری از سخنان دکتر صحبتی با خبرنگار ایسنا بود.

او درباره وضعیت کلی استان کرمان و قرمز بودن اکثر شهرهای استان عنوان کرد: نمی توان گفت که وضعیت استان کرمان نسبت به سایر استان ها بدتر است. سایر استان های دیگر با اختلاف یک یا دو هفته به این وضعیت رنگ بندی کرمان خواهند رسید و شاید تشخیص و شناسایی در استان کرمان زودهنگام تراز سایرین بوده و کرمان زودتر از سایر استان ها این موج را پشت سر می گذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس همه باهم علیه کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمان اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان استان کرمان دوز یادآور تزریق دوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۷۳۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن

پس از شکایت ده‌ها خانواده از شرکت آسترازنکا به دلیل عوارض جانبی واکسن این شرکت، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد این واکسن در مواردی آسیب جدی به شخص وارد می‌کند.

به گزارش مشرق، آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

دیگر خبرها

  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • نقش تاثیرگذار ماماها در جوانی جمعیت و فرزندآوری
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان